Functies                                                                                                                                                                                     Verlichting kent veel functies, maar wordt helaas vaak onderschat. De juiste verlichting is heel sfeer bepalend! Ten eerste zorgt licht voor voldoende zicht, maar met licht worden ook de juiste accenten aangebracht en zo kan licht kunst en emotie worden.

Sfeer                                                                                                                                                                                          Verlichting heeft een bepalende rol en hoort daarom ook thuis in het basisplan van een woning, welke sfeer wilt u creëren in de ruimte, wilt u uw interieur groter of kleiner laten lijken…met een goed lichtplan kunt u dit realiseren, de juiste balans tussen basis-, accent- en functionele verlichting zorgt voor de juiste balans in het interieur.

Lichtplan                                                                                                                                                                                        Bij het maken van een lichtplan wordt gekeken naar de functies en mogelijkheden van de ruimte, belangrijke elementen, uw eigen wensen en eisen en het budget. Zo wordt er een sfeer gecreëerd die bij u past, functioneel, tijdloos of trendy.

Lichtplan