Dynamisch                                                                                                                                                                                    Werkplek en showrooms vragen een eigen aanpak, waar een woonhuis vraagt om rust kan een werkplek juist wat meer pit gebruiken. En een showroom moet helemaal in het oog vallen.

Betere prestaties, meer inzet                                                                                                                                                 Een werkplek moet ergonomisch en functioneel zijn, inspirerend en fijn om te werken. Een goede werkplek zorgt voor betere prestatie en meer inzet. Dit zijn zeer belangrijke factoren voor een bedrijf, voelt men zich niet op zijn gemak en is de sfeer niet prettig zijn er meer ziekmeldingen.

Showroom                                                                                                                                                                                  Een showroom moet genoeg ruimte hebben om alles te kunnen laten zien, maar wel op een overzichtelijke manier. Origineel, met doordachte materialen. Het moet aandacht vragen, aantrekkingskracht, zodat potentiële klanten binnen komen en blijven!

kantoor-1